December, 2015

now browsing by month

 
Posted by: | Posted on: December 31, 2015

ROTHSCHILD AGEN DAJJAL – PART 4

Apakah rancangan pertama duta Iblis ini membantu Iblis membawa keturunan Nabi Adam ke arah cara hidup yang berlawanan dengan ajaran Islam yang dibawa oleh Nabi SAW?

Senjata utama yang digunakan oleh keluarga Rothschild adalah riba. Kini hampir 90% penduduk dunia hari ini telah memeluk riba ke dalam pangkuan mereka dan jikalau Umat Islam faham akan implikasi dosa riba ini kita pasti tidak akan dapat tidur dengan lena lagi.

Keluarga Rothschild dengan bijaksana telah menguasai bank of England pada tahun 1815 dan telah diarah oleh Iblis laknatullah untuk menyerang manusia terutamanya umat Islam mengenai wahyu terakhir yang diterima oleh Nabi Muhammad SAW iaitu wahyu mengenai larangan mengamalkan RIBA.

Mereka telah menubuhkan The Federal Reserve,IMF dan Bank Dunia untuk mengawal ekonomi England, Amerika Syarikat, dan seterusnya ekonomi dunia. Kita tidak terlepas dari riba perbankan. Mana mampu manusia boleh membeli rumah dengan tunai berharga jutaan ringgit. Inilah rancangan Maha Jahat mereka tanpa kita sedari. Mungkin umat Islam ada sedikit alternative perbankan Islam hari ini tetapi semua bank mengambil keuntungan dengan menukarkan interest kepada akad dan caj perkhidmatan mengurus tapi ianya sama konsep menekan pemimjam.

Inilah konsep Lending Money On Interest. Rothschild telah berjaya untuk membawa umat Islam mengamalkan riba dengan dosa riba yang sangat dahsyat ini.

Riba sejak dahulu hingga kini merupakan alat penindasan, perhambaan, eksploitasi, kezaliman, pemerasan, penghisap darah, penjajahan dan bermacam-macam kejahatan lainnya. Semua itu bukan hanya terjadi pada peringkat individu sahaja, malah terjadi terhadap bangsa, umat dan negara. ini merupakan rancangan utama Ahli Jemaah Dajjal diketuai oleh Rothschild.

Pada hari ini Umat Islam sendiri seperti tidak kisah lagi mengenai riba kerana mereka melihat bahawa Ulama yang mereka sanjungi sendiri tidak mendedahkan dan menghalang mereka dari terus terjebak ke dalam riba.

Umat Islam di zaman ini sendiri telah di brainwash oleh budaya moden yang mementingkan materialistik seperti rumah besar,kereta besar, telifon bimbit berjenama dan barangan rumah yang berjenama.

Rancangan ini juga telah dipermudahkan dengan wujudnya Kad Kredit yang membolehkan bayaran dilakukan secara ansuran dan semestinya disertakan dengan riba . Ini juga adalah salah satu perangkap Iblis terhadap umat Islam

Rancangan ini tidak berlaku secara kebetulan tetapi telah dirancang dengan rapi dan teliti oleh keluarga Rothschild selaku duta Iblis laknattullah dalam memastikan kita terutamanya Umat Islam akhir zaman dengan menggunakan sistem yang telah mereka ciptakan ini.

Sudah tiba masanya untuk keluarga Rothschild melaksanakan rancangan yang paling mega mereka ke arah penubuhan sebuah kerajaan dunia (World Government) yang berpangkalan di Baitul Maqdis dengan menghambakan umat manusia di seluruh dunia dengan sistem perbankan mereka melalui One World Currency (matawang Global).

Posted by: | Posted on: December 30, 2015

ROTHSCHILD AGEN DAJJAL – PART 3

Keluarga Rothschild juga mempunyai ramai Agen-agen untuk melaksanakan rancangan untuk mereka, supaya keluarga Rothschild dapat berada dibelakang tabir. Mari mengenali siapakan agen-agen kepada Keluarga Rothschild yang ditugaskan untuk melaksanakan rancangan Keluarga Rothschild ini.

 

1.George Soros

George Soros

George Soros

George Soros adalah pengasas kepada Soros Fund Management dan pengerusi kepada Open Society Foundations. Hartanya dianggarkan sebanyak 27 billion dan sebagai agen kepada Rothschild ia mempunyai tugas untuk melaksanakan dasar untuk menggalakkan tadbir urus demokratik di setiap negara dan memanipulasikan kewangan dan ekonomi negara seperti yang pernah dilakukan kepada Malaysia dan Indonesia pada tahun 1997 agar negara yang diserangnya akan meminjam daripada IMF apabila ekonomi negara tersebut jatuh. Dia juga merupakan seorang penyangak yang suka memporak perandakan sesebuah negara dengan memperalatkan parti pembangkang negara tersebut dengan wang yang dimilikinya.

Pada serangan soros tahun 1997 telah berjaya memerangkap Indonesia kerana Indonesia telah meminjam dari IMF selepas itu. Dengan itu Indonesia sudah berada dalam cengkaman Rothschid.

Manakala Malaysia pada masa itu mempunyai pemimpin yang bijak dapat membaca strategi Soros. Malaysia selamat dari cengkaman bank dunia IMF Rothschild. Tetapi serangan mereka tidak terhenti disitu saja. Rothschid ingin menguasai Malaysia kerana Malaysia adalah tempat strategik. Malaysia pada masa dahulu era kegemilangan Islam Uthmaniah sekitar tahun 1200M-1500M merupakan pusat keagungan islam dirantau Asia tetapi berjaya di padamkan oleh tentera Salib, Alfonso De Albuqaqe. Padamnya kegemilangan Melaka seperti mana padamnya kegemilangan empayar Turki Uthmaniah.

Pada masa sekarang adalah era pintu kebangkitan Islam buktinya  adalah isyarat konflik akhir zaman di Syiria. Malaysia merupakan sayap Islam di timur mesti dikawal sehabisnya atau dihancurkan. Jika tidak, ini merupakan ruang untuk Islam bangkit di Timur dan akan mengagalkan NWO. Di Brunei sudah menunjukkan ala-ala kemunculan semula Islam yang membuka mata Iluminati Rothschild di rantau Asia atau Timur. Freemason dan Illuminati sedang menyusun strategi untuk membuat tipu helah bagi mengkucar kacirkan Islam seperti di Asia Barat. Sedikit lagi kekacauan Syiah di rantau ini di tiupkan seperti di Asia Barat. Ini kerana Syiah sudah membesar di terutama di indonesia. Ini membuka peluang Freemason Illuminati Rothschid dapat menyelinap masuk.

Tragedi pesawat MH370 dan MH 17 adalah mainan Illuminati Rothschid. Kemungkinan juga duit RM2.6B adalah dari Freemason dan Illuminati Rothschid sebagai jerat untuk Malaysia. Malaysia boleh dicucuk jarum kini kerana dipimpin oleh PM yang lemah dan penuh dengan masalah. Ekonomi Malaysia sudah lemah sekarang. Harga minyak berjaya dijatuhkan. RM berjaya dijatuhkan. Malaysia mengimpot 80% bahan asas dari luar. Jika semua cukai GST dinaikkan sekali pun maka kos GST 20 % tidak dapat menampung kos 80% barang yang diimpot. Dengan itu Malaysia amat terjerat jika tidak mengikut Illuminati Rothschild.  Malaysia akan dipaksa untuk melaksanakan TPPA. Malaysia terpaksa akur kerana sudah terjerat dengan Illuminati Rothschid. Jika Malaysia berdegil mereka boleh menggunakan Soros menyerang matawang RM sehabisnya. Sekali lagi RM Malaysia akan kering kontang dan boleh muflis. Pada masa itulah Malaysia tiada jalan lain melainkan tunduk dengan IMF. Jerat ini sangat bahaya cuma menunggu kaki dimasukkan saja untuk disentap hingga tergantung kaki di atas kepala tertonggeng ke bawah.

 

2. David  Rockefeller
David  Rockefeller

David Rockefeller

Keturunan Rockefeller telah dilantik oleh Rothschild untuk menjadi agennya di Amerika Syarikat agar dapat menguasai Amerika dari belakang tabir. Keluaraga Rokerfeller mempunyai pelbagai perniagaan dan juga aktif didalam bidang politik. Bank keluarga Rockefeller menguasai 25% daripada semua aset 50 bank perdagangan terbesar di Amerika dan 30% daripada semua aset daripada 50 syarikat insurans terbesar dunia.David Rockerfeller merupakan salah satu pengasas kepada Federal Reserve bank di Amerika..dia juga merupakan salah satu arkitek kepada NEW World ORDER yang akan dilaksanakan tidak lama lagi..Harta yang dimilikinya adalah sebanyak 80 billion Dollar.

 

3. Henry A. Kissinger

Henry Kissinger

Henry Kissinger

Henry Kissinger merupakan seorang Saintis politik dan pernah menjawat jawatan sebagai setiausaha negara Amerika Syarikat. Dia merupakan agen Rothschild didalam bidang politik. Henry kissinger merupakan dalang didalam pembunuhan perdana menteri pakistan iaitu Zulfikar Ali Bhutto yang telah menentang Ahli Jemaah Dajjal dengan melaksanakan program Nuklear. Dibawah adalah statement Herry Kissinger sebelum Zulfikar Ali Bhutto di bunuh.

 “We can destabilize your government and make a horrible example out of you. You will pay a heavy price if you continue your nuclear program.”Henry kissinger to Zulfikar Ali Bhutto.

 

 4. Li Ka Shing

Li Ka shing

Li Ka shing

Li Ka Shing merupakan agen kepada Rothschild di China yang telah lama berkhidmat kepada Ahli Jemaah Dajjal. Dia merupakan ahli perniagaan yang paling kaya dan berpengaruh di Asia. Keluarganya juga mempunyai kepentingan perniagaan yang merangkumi pelbagai industri di lebih daripada 90 negara dan hartanya dianggarkan melebihi 35 billion Dollar. Lee Kuan Yew dari Singapore juga merupakan salah satu cabang daripada keluarga Li ini. Maka tidak hairan lah mengapa Singapore merupakan sekutu kuat Israel laknatullah.

 

 

 

Posted by: | Posted on: December 29, 2015

ROTHSCHILDS AGEN DAJJAL – PART 2

Sejarah Rothschild bermula apabila Mayer Amschel Baur (Rothschild) yang berada di Jerman pada 1760, Mayer Amschel Baur telah melakukan perjanjian bersama Iblis untuk menjadi duta beliau dan memastikan keturunanya melaksanakan setiap rancangan Iblis dalam menguasai manusia. Mayer Amschel Baur seperti yang diketahui adalah seorang penganut Yahudi Talmud dan mempunyai kepakaran didalam bidang sihir dan magik yang dipelajarinya dari kitab Kabala Yahudi.
kitab Karbala Yahudi

kitab Karbala Yahudi

Dari Kitab Kabbalah itu Mayer Amschel Baur telah mempelajari cara untuk berhubung dengan Iblis dan dengan itu dia telah berjaya berhubung Iblis dan melakukan perjanjian untuk melaksanakan tugasan serta rancangannya. Sebenarnya keluarga Rothschild adalah penyembah Iblis Lucifer tetapi dengan segala tipu daya mereka telah mengaburi mata masyarakat dunia dengan melakonkan watak sebagai penganut Yahudi. Ini semua adalah tipu daya mereka agar dapat berlindung dibelakang agama Yahudi dan dapat mengunakan identitinya dalam menguasai Negara Haram Israel.

ritual penyembahan iblis -Lucifer

ritual penyembahan iblis Lucifer

ritual penyembahan Iblis Lucifer

ritual penyembahan Iblis Lucifer

Kesemua keturunan Rothschild memainkan peranan yang penting dalam melaksanakan rancangan Iblis di akhir zaman ini dan mereka merupakan ketua-ketua Rahib bagi agama Syaitan (Illuminati) yang mendahului didalam ritual penyembahan terhadap tuhan mereka iaitu Iblis laknatullah. Sifat iblis akan membantu manusia setelah mereka membatal syahadah kepada Allah. Maka dengan syarat itu baru iblis akan menjadi penolong kepada manusia. Dengan itu, Iblis dan hulu balangnya membantu keluarga Rothschild untuk menjadi keluarga yang paling kaya, berkuasa dan terpengaruh didunia agar dapat melaksanakan tugasan menakluk dunia hari ini.

Pada tahun 1770 Mayer Amschel Rothschild telah melaksanakan rancangan untuk menubuhkan satu kumpulan rahsia yang dinamakan sebagai Illuminati dan telah melantik serta memberi kepercayaan kepada beberapa keluarga Yahudi (penyembah Syaitan) untuk melaksanakan rancangan New World Order atau lebih tepat lagi satu Order Secular yang membawa manusia jauh daripada keimanan dan ketaqwaan terhadap pencipta kita iaitu ALLAH SWT.

Inilah peristiwa di akhir zaman yang Iblis membalas dendam kesumatnya terhadap manusia kerana sifat bongkaknya terhadap Adam a.s dan cucu cicitnya. Memang itulah hasrat Iblis dari awal penciptaan manusia lagi seperti disumpahnya dihadapan Allah dalam surah Al- A’ Raf, ayat 16-17. Kita dapat lihat pada hari ini bagaimana manusia telah hilang pedoman, mengabaikan fitrah kehidupan dan keimanan mereka.

“Iblis menjawab: “Kerena Engkau telah menghukum aku tersesat, saya benar-benar akan menghalang mereka daripada mengikut jalan Engkau yang lurus.”kemudian saya akan mendatangi mereka dari muka dan dari belakang mereka, dari kanan dan dari kiri mereka. Dan Engkau tidak akan mendapati kebanyakan mereka bersyukur (taat)..(Al-A’raf: 16-17)

Betapa manusia hari ini terkena dengan fitnah Dajjal tetapi mereka tidak sedar sehingga kesesatan paling maksima nanti apabila Dajjal muncul dan manusia dipaksa menyembah Dajjal secara fizikal dan mengakuinya sebagai tuhan.

 

 

Posted by: | Posted on: December 28, 2015

ROTHSCHILDS AGEN DAJJAL – PART 1

Kita selalu menyebut tentang fitnah Dajjal tetapi sejauh mana kita faham tentang permasalahan Dajjal ini. Adakah zaman kita ini jauh lagi dengan Dajjal??

Sebenarnya kita sudah pun berada dizaman fitnah Dajjal yang penuh dengan kerosakkan dan lari jauh dari landasan  agama. Semua kerosakan ini dibawa oleh satu manusia dari keturunan Yahudi yang bernama Rothschild.

Rothschild merupakan duta kepada Iblis. Ianya melibatkan satu keluarga Rothschild yang menjadi Duta kepada Iblis dan telah merancang satu rancangan besar untuk kewujudan negara haram Israel bagi pemerintahan Dajjal Hakiki Al Masih Ad-Dajjal.

Nama Keluarga Rothschild telah ditubuhkan pada tahun 1776 di Frankfurt, Jerman oleh Mayer Amschel bauer. Mayer Amschebauer lahir pada 1743 di Frankfurt, Jerman.

Mayer Amschel adalah  bapa kepada lima anak laki-laki dimana mereka telah mewujudkan rangkaian perbankan saudagar yang paling berjaya di England, dimiliki oleh Nathan. Bank di Perancis  dimiliki oleh James. Bank di Austria dimiliki oleh Salomon. Bank di German dimiliki oleh Amschel dan bank di Itali dimiliki oleh Carl.

Bermula sebagai peniaga syiling dan peminjam wang, Mayer dengan cepat membina sebuah empayar perbankan saudagar swasta yang menjadi pilihan bukan sahaja kepada putera Jerman iaitu Putera William, tetapi juga telah menjadi pembiaya pilihan bagi kuasa-kuasa besar di Eropah.

Keluarga Rothschild pada hari ini mempunyai aset kekayaan bernilai Trillion Dollar Amerika kerana itu nama keluarga mereka tidak pernah keluar didalam majalah Forbes sebagai Billionaire dunia kerana Rothschild adalah Trillionaire dan bukanlagi  Billionaire.

Dengan kekayaan mereka ini, keluarga Rothschild telah merancang kesemua peperangan semenjak kurun ke 17 sehingga lah ke hari ini. Lihat wajah-wajah 5 beradik keluaga Rothschild dibawah;

 keluarga Rothschild

keluarga Rothschild pada mula-mula penubuhan  pada tahun 1776

Pada masa sekarang agenda asal telah diwarisi oleh cucu-cucit Rothschild. Mari lihat wajah-wajah Rothschid sekarang yang mendapat kerjasama iblis untuk melaksanakan arahan Dajjal yang sedang berjalan diseluruh dunia sekarang. Mereka adalah ;

  1. Evelyn De Rothschild ketua keluarga Rothschild
  2. Jacob Rothschild Raja Di Amerika Syarikat
  3. David René James de Rothschild Raja Di Perancis
  4. Benjamin de Rothschild
  5. Nathaniel Philip Rothschild
Evelyn De Rothschild

Evelyn De Rothschild

 

Jacob Rothschil

Jacob Rothschil

David René James de Rothschild

David René James de Rothschild

Benjamin de Rothschild

Benjamin de Rothschild

 

Nathaniel Philip Rothschild

Nathaniel Philip Rothschild

 Inilah wajah-wajah agen Dajjal yang disembah oleh negara-negara Islam hari ini. Penyembahan bukan secara tunduk fizikal tetapi penyembahan secara aqidah melalui sistem kewangan perbankan riba hari ini dan penipuan duit kertas, sistem demokrasi, pemikiran yang mengikut kebebasan hak asasi manusia dan cara hidup yang bukan dari ajaran Islam.

Posted by: | Posted on: December 27, 2015

MAKSUD BAKHIL MESKIPUN KAYA

Sekiranya hasil daripada kekayaan, manusia menjadi sombong, takbur dan riak terhadap apa yang dimilikinya, asas kebahagiaan hidup itu sebenarnya tidak bererti lagi buatnya. Sesungguhnya apa jua kurniaan Allah SWT perlu dimanfaatkan dengan betul. Sekiranya Allah bersikap pemurah kepada hamba dan makhluk-Nya bagaimana pula kepemurahan kita sesama manusia?

Allah SWT menyarankan agar setiap nikmat diterima dengan kesyukuran dan disalurkan kepada perkara yang baik berupa kebajikan yang boleh memberi manfaat kepada orang lain seperti dalam urusan jual beli, berzakat fitrah dan bersedekah. Iaitu bukan dengan cara menunjuk-nunjuk kekayaan tersebut yang menimbulkan perasaan iri hati orang yang melihatnya.

Sifat menolak dan tidak menghargai orang lain juga menunjukkan sifat seorang yang riak dan takbur. Sifat ini hanya dapat disingkirkan jika kita membiasakan diri menjalani hidup secara sederhana atau sekurang-kurangnya jika kita kaya, kita bersifat pemurah, tidak sombong dan kedekut.

Hakikat sebenar kewujudan kita dalam masyarakat sekeliling akan dipandang tinggi. Mereka menghormati kewujudan kita dan bukan kewujudan kita dibenci disebabkan kebakhilan kita dan sifat kita yang suka menunjuk-nunjuk.

 

Posted by: | Posted on: December 26, 2015

7 AGENDA ILUMINATI UNTUK MENGURANGKAN PENDUDUK DUNIA

Tahukah anda bahawa yahudi illuminati mempunyai 20 agenda yang tersembunyi? Agenda mereka yang paling utama ialah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta manusia. Sedangkan penduduk dunia kini ialah 7.3 billion. Mereka tidak membunuh secara terang-terang tetapi mencipta penyakit melalui makanan.

Kenapakah mereka ingin mengurangkan jumlah penduduk dunia? Jawapannya ialah supaya mereka mudah untuk mengawal dan menguasai seluruh penduduk dunia. Mereka bercadang untuk menguasai seluruh penduduk dunia melalui satu konsep dunia baru New World Order (NWO) pada tahun 2030 diwaktu kemuncak kekuasaan mereka.

Bagaimanakah puak yahudi illuminati ini akan menjayakan rancangan jahat mereka? Terdapat 7 cara yang digunakan oleh puak yahudi illuminati untuk membunuh manusia.

 1. Suntikan vaksin.

Setiap suntikan yang diberikan oleh jururawat contohnya seperti Gardasil, Pfizer, HPV, FluMist; Fluad, CDC dan sebagainya terdapat bahan kimia yang beracun dan juga virus yang telah diklonkan untuk membunuh. Elakkan dari mendapatkan sebarang suntikkan.

 2. Flouride

Air Minuman kita telah dicampurkan dengan flouride kononnya untuk menguatkan gigi tetapi sebenarnya merupakan racun. Oleh itu cubalah minum air mineral yang tidak mengandungi fluoride sekurang-kurangnya air dirumah dipasang filter.

 2. Chem Trails (Pembenihan Awan)

Terdapat banyak kandungan bahan kimia seperti mercury, aluminium dioxide dan borillium yang disemburkan di langit kononnya untuk menurunkan hujan tetapi kandungan kimia seperti mercury boleh meracuni tubuh badan, air dan tumbuhan. Oleh itu cubalah sedaya upaya anda untuk sentiasa membersihkan tubuh anda dan kurangkan aktiviti luar sekiranya anda terjumpa Chem Trails iaitu bentuknya seperti jalur putih di langit .

3. Ubat-ubatan.

 Setiap ubat yang dihasilkan oleh syarikat yahudi seperti GlaxoSmithKline (GSK), Bayer, Baxter, Merck, CDC dan sebagainya telah dicampurkan dengan bahan beracun. Oleh itu amalkan mengambil herba semulajadi untuk berubat.

5. Pewarna dan Pengawet makanan.

Makanan segera seperti Mcdonald, Kentucky, Starbucks, Coca Cola dan sebagainya telah dimasukkan bahan tambahan yang amat merbahaya contohnya seperti Aspartame, High fructose corn syrup, Amino Sweet, dan banyak lagi bahan kimia yang bahaya.

6. GMO (Genetically Modified Organism)

 Makanan Terubahsuai Genetik melibatkan pemindahan gen-gen dari haiwan dan juga tanaman bagi memberikan ciri-ciri yang dikehendaki contohnya seperti jagung, soya, tomato, jambu, gula, betik dan sebagainya. Kajian menunjukkan bahawa seekor tikus yang dipaksa makan makanan GMO telah mati dalam masa 2 minggu. Syarikat yahudi MONSANTO bertanggungjawab dalam menyebarkan makanan GMO ke seluruh dunia. Oleh itu cubalah amalkan makanan organik atau semulajadi.

7. HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program)

Iaitu menggunakan teknologi untuk mengubahsuai cuaca sehingga berlakunya banjir kilat, jerebu, puting beliung, tsunami, letusan gunung berapi dan gempa bumi.

Sedaya upaya anda untuk elakkan diri dan keluarga anda dari menjadi mangsa yahudi illuminati. 

Posted by: | Posted on: December 7, 2015

CAMPURAN SERBUK KAYU MANIS DAN MADU – MENGELAK RISIKO SERANGAN JANTUNG

Campuran madu asli dan serbuk kayu manis boleh mengurangkan risiko serangan jantung dan kolestrol. Ia turut membantu sistem pernafasan berjalan lebih lancar serta mengekalkan kadar normal bagi denyutan jantung.

 

Posted by: | Posted on: December 6, 2015

HERBA MENURUNKAN DARAH TINGGI

1. Daun durian belanda / soursoup leaf

Paling berkesan menurunkan tekanan darah tinggi kerana ia agen vasodilator (membesarkan salur darah) yang kuat. Jadi untuk pesakit jantung, pesakit kronik terlantar yg lemah, tekanan darah rendah & anemia perlu hati-hati kerana ia menurunkan denyut jantung. Jadi dos yg sesuai sangat penting.

 2. Mahkota dewa

Juga berkesan merawat darah tinggi. Dos 1-2 hiris mahkota dewa yang telah dikering direndam dalam satu cawan air panas. Tambah madu. Minum.

 3Halba / fenugreek

Walaupun lembut tindakannya, halba agak berkesan kerana dose-dependant. Halba boleh diberi dalam dos yang tinggi spt 25 gm sehari untuk sebulan tanpa kesan sampingan. Halba dapat membersihkan dinding salur darah yg sempit akibat plaq kolesterol & lemak.

 4. Cuka epal, cuka kurma, cuka nipah dan lain-lain

Juga berkesan melarutkan plaq kolesterol & lemak pada dinding salur darah. Makan 2 sudu besar yg dibancuh air mineral  dan madu 3 kali seminggu.

 5. Jintan hitam / Nigella sativa

Jika diambil jangka masa panjang dapat menurunkan darah tinggi yg tegar sekalipun. Sebaiknya dicampur dengan halba, halia, kunyit, daun beluntas.

6Jintan hitam dan halba

 Gabungan jintan hitam dan halba adalah herba penyeimbang yang sesuai untuk menurunkan darah tinggi. Ia akan meningkatkan kesan menurunkan tekanan drh tinggi dengan lembut tanpa kesan sampingan (lemah badan).

Posted by: | Posted on: December 6, 2015

RAMUAN ENGUATKAN SYAHWAT

Limau nipis dan airnya boleh memulihkan syahwat hanya mencampurkan dengan sebiji telur ayam kampung yang dimasak tiga suku masak. Masukkan serbuk lada hitam. Makanlah pada waktu pagi selang sehari, selama seminggu, Inshaallah tuan/puan akan terasa nikmatnya.

Posted by: | Posted on: December 6, 2015

KHASIAT LIMAU NIPIS – PETUA AWET MUDA

 


khasiat-buah-limau-nipis-4-300x225Campur sebiji kuning telur, sesudu madu, air limau nipis sebiji,s egengam daun bayam merah yang diblend dan diperah airnya. Campurkan semua dan minumlah setiap pagi dan petang. Inshaallah dalam masa tiga hari anda akan nampak lebih sihat dengan wajah kemerahan.