November, 2015

now browsing by month

 
Posted by: | Posted on: November 30, 2015

KONSPIRASI PESAWAT MH370 – PART 2

Pada sekitar jam 6.30 pagi selesai mendarat dilapangan terbang Diego Carcia semua  penumpang MH370  yang berjumlah 239 orang itu telah ditawan dan dimasukkan ke dalam penjara yang terdapat disitu. Mata mereka telah ditutup serta telah diberi dadah untuk “mendiamkan” mereka. Penjara di Diego Carcia adalah penjara rahsia yang orang awam tidak boleh menembusinya. Misi penjara di situ adalah misi rahsia puak freemason dan ilimunati yahudi membuat sesuatu konspirasi dunia. Pada fasa ini merekalah yang memegang dan merencanakan dunia mengikut kehendak mereka sehingga satu masa nanti Allah tidak lagi mengizinkan mereka iaitu zaman Al Mahdi.

 

Bangunan hitam adalah penjara-penjara rahsia di kem tentera Amerika Diego Carcia

Bangunan hitam adalah penjara-penjara rahsia di kem tentera Amerika di Diego Carcia Lautan Hindi

Di dalam pesawat MH370 itu terdapat 20 penumpang yang terdiri daripada pekerja di syarikat Freescale Semiconductor. Diantara mereka terdapat 4 orang yang memegang Intellectual Property (IP) atau Harta Intelek yang telah pun diPatent dan selesai  didaftarkan pada 11 Mach 2014.

‘Patent’ yang baru didaftarkan itu berada dibawah pegangan 5 individu dengan setiap individu menguasai 20% dari royalty diimana;

  1. 20% dikuasai oleh Peidong Wang, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China,
  2. 20% dikuasai oleh Zhijun Chen, juga dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China.
  3. 20% dikuasai oleh Zhihong Cheng, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China,
  4. 20% Li Ying, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China dan
  5. Freescale Semiconductor Amerika sendiri 20%.
Pemegan IP Drone,  1) Peid Ong Wang,  Suzhou, China, (20%)  2) Zhijun Chen, Suzhou, China, (20%)  3) Zhihong Cheng, Suzhou, China, (20%)  4) Li Ying, Suzhou, China, (20%)

Pemegan IP Drone,
1) Peid Ong Wang, Suzhou, China, (20%)
2) Zhijun Chen, Suzhou, China, (20%)
3) Zhihong Cheng, Suzhou, China, (20%)
4) Li Ying, Suzhou, China, (20%)

Mengikut perjanjian agihan IP yang dipaternkan, jika salah seorang dari di atas terbunuh atau hilang maka ianya tetap akan dibahagikan sama rata dan jika empat dari lima itu terbunuh atau hilang maka keseluruhan royalti akan dibayar kepada yang tinggal.

Dokumen Patern IP Drone

Dokumen Patern IP Drone

Pasti ramai yang terkejut dengan agenda besar ini?? Konspirasi ini mempunyai dua matlamat iaitu matlamat pertama adalah membunuh 4 pemegang IP drone sehingga ia jatuh hanya kepada seorang individu sahaja iaitu yang tinggal adalah pemilik Freescale Semiconductor. Persoalannya siapakah pemilik Semiconductor Amerika itu ?? Matlamat kedua adalah menggunakan pesawat MH370 untuk melagakan pemimpin dunia ke arah perang besar Perang Dunia ke 3. Persoalannya kenapa pesawat di Malaysia yang dipilih?? Apa agenda besar puak freemason dan iluminati yahudi memilih Malaysia termasuk dalam percaturan mereka. Kenapa Barrack Obama kerap datang ke Malaysia???

Posted by: | Posted on: November 29, 2015

KONSPIRASI PESAWAT MH370 – PART 1

mas_mole-my

Kejadian berlaku pada 8 March 2014 jam 00.35 pagi, pesawat penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang membawa 227 penumpang dan 12 orang anak kapal telah berlepas dari Lapangan terbang KLIA dan dijadualkan akan sampai ke Beijing pada pukul 6.30 pagi.

MH370

Pada malam kejadian, sekitar 4 jam sebelum MH370 berlepas ke Beijing satu pesawat dari luar telah landing di KLIA dan diwaktu inilah dikatakan kargo yang membawa ” barang berharga ” bertukar tangan di landasan penerbangan KLIA tanpa melalui bahagian Kastam. Manakala segala data komputer termasuk manual barangan yang telah dimasukkan ke kargo MH370 telah dihapuskan serta merta dan kesemua staff yang bertugas pada malam tersebut telah disoal siasat oleh Polis Bukit Aman dan FBI. Barang yang berharga itu telah dibawa oleh sekumpulan saintis dari negara China iaitu Drone Command and Controller (CNC) milik sebuah negara kuasa besar yang telah ditembak jatuh di Afghanistan penghujung 2013.

Pada jam 1.19 pagi MH370 didapati sempat berhubung dengan menara kawalan di KLIA buat kali yang terakhir. Sejam selepas berlepas, Pesawat MH370 telah dirampas oleh Mossad (Ejen Perisikan Israel) dengan menggunakan alat kawalan jauh dari pesawat tentera yang digelar AWACS (Airborne Warning and Control System). AWACS adalah sebuah pesawat tentera yang direka untuk menjalankan tugas-tugas pengawasan.

MH370

b060316j


Pesawat tentera AWACS itu telah berjaya mengawal keseluruhan kapal terbang MH370 dengan menggunakan alat kawalan jauh dan kemudian mula memusingkan MH370 ke arah lautan hindi.

Missing-plane

Pada jam 2.00 pagi, pembantu juruterbang pesawat MH370, Fariq Abdul Hamid telah cuba menghubungi seseorang menerusi panggilan telefon ketika pesawat tersebut terbang serendah 5000 kaki di ruang udara Pulau Pinang pada hari tersebut. MH370 diterbangkan rendah untuk mengelak pesawat dikesan oleh radar tentera tetapi ia mempunyai risiko dikesan oleh pemancar telekomukasi. Walau bagaimana pun panggilan Fariq berjaya dipintas oleh AWACS dan diputuskan sambungannya.

1Untitled

Apa yang dilihat oleh penduduk kepulauan Maldives sekitar jam 4.00 pagi bahawa mereka telah melihat kapal terbang yang terbang rendah dan mereka mengatakan warnanya sama seperti pesawat MAS adalah benar. Tetapi oleh kerana media seluruh dunia dikuasai oleh oleh fremason dan iluminati maka perkara itu senang bagi mereka untuk menafikannya. Itulah pentingnya peranan kuasa dunia dan kuasa media. Semua orang tahu seperti kisah Word Trade Centre (WTC) atau kisah Osama bin Laden tetapi semua manusia sekadar boleh menyalak seperti halilintar tapi sedikit pun tidak menjejaskan tipu helah puak freemason dan iluminati yang mengawal dunia sekarang malah mempercayai lakonan puak ini bulat-bulat. Begitulah dahsyatnya fitnah akhir zaman belum lagi fitnah Dajjal hakiki.

Pada jam 6.30 pagi sepatutnya MH370 mendarat di  Beijing tatepi pesawat MH370 dan juga pesawat tentera AWACS telah mendarat di pulau Diego Garcia. Diego Garcia terletak di Lautan Hindi dan juga merupakan pengkalan ketenteraan laut Amerika Syarikat dengan keluasan wilayah tersebut sekitar 60 km². Tidak siapa pun manusia menyangka adanya lapangan tentera di tengah-tengah Lautan Hindi. Bagi negara kita sudah tentu kita memikirkan apa penting membina lapangan terbang disana, tidak ekonomik dan membazir duit. Tapi bagi freemason dan iluminati ia sangat penting kerana mereka memikirkan skala besar.

4225_diego-garcia

Diegogarcia (1)

diego-garcia-military-base (1)

Dalam dunia moden hari ini tiada keajaiban pesawat boleh hilang. Teknologi radar hari ini boleh mengesan hatta seekor burung yang melintasi ruang angkasa. Itu jika teknologi itu diguna dengan betul. Teknologi dicipta oleh manusia dan ia adalah sistematik. Orang mencipta teknologi amat mudah mengubah dan memanipulasi teknologi. Jika teknologi di switch off maka segala data tracking tidak dapat menjejak apa-apa.

Walau kita belajar sampai mendapat Professor pun yahudi tidak akan mengajar kita rahsia untuk switch off teknologi satelit. Bangsa lain hanya di ajar tentang konsep dan sedikit ilmu teknikal sahaja. Perkara ini telah pun berlaku semasa Perang Teluk. Semua parameter satelit telah diubah semasa Perang Teluk. Walau pun Saddam Hussein membeli peralatan peluru berpandu Scud yang canggih dan mahal tetapi sasaran menembaknya tidak tepat kerana parameter satelit telah diubah pada masa itu.

Bagi yahudi bangsa lain hanya boleh mengguna dalam masa aman itu pun untuk tujuan komersial dan dunia terpaksa membayar harga yang mahal kepada yahudi Freemason dan Iluminati.

Begitulah apa yang terjadi pada misteri pesawat MH370. Data satelit terputus dan hilang jejak bukan keajaiban tetapi ia di switch off oleh Mossad. Belum pernah terjadi sebelum ini tetapi penipuan mereka tiada patern yang boleh di ramal dan berbeza dalam setiap penipuan. Yang pasti Freemason dan Iluminati tertawa melihat dunia yang dibuli oleh mereka.

Posted by: | Posted on: November 28, 2015

ROTHSCHILS DENGAN PERMAINAN EKONOMI DUNIA DAN KE ARAH MENCETUSKAN PERANG DUNIA KE TIGA

jacobrothschild
Jacob Rothschild adalah dalang tragedi MH370, MH17, peperangan, kemelesetan ekonomi dan pelbagai lagi masalah dunia yang sedang berjalan sekarang.
MENGAWAL PERGERAKAN MEDIA
Rothschild mengawal sejarah dunia agar sentiasa palsu pada skala-skala tertentu dan tidak menonjolkan gerak kerja konspirasi mereka.
Rothschild tidak ada masalah untuk mengugut, membunuh dan merasuah ahli sejarah peringkat ‘noble-trophy’ bagi menyembunyikan kegiatan jahat mereka. Hatta pemimpin diktator dunia sendiri pun mampu diperkudakan mereka apatah lagi ahli sejarah dunia yang tidak mempunyai pengikut ekstrem.
Kelangsungan dari pengaruh Rothschid ini, harus kita pelajari dan memahami di manakah penipuan yang berlaku dalam pendidikan sejarah agar maklumat dan peristiwa yang benar sahaja dapat disumbat dalam ruang-ruang buku sejarah. Sebagai contoh, media barat sengaja mengapi-apikan permusuhan antara China dengan Amerika di dada-dada akhbar untuk mengawal minda umat manusia. Ramai yang menyangka China baik dengan Malaysia. Malah tragedi MH370 sendiri adalah rancangan dari Rothschild dan kerajaan China.
Begitu juga Iran dan Arab Saudi yang sebenarnya merupakan sekutu kuat Israel. Jangan sesekali kita terpedaya dengan lakonan Mahmud Abbas, Yasser Arafat, Hosni Mubarak, Ahmadinejad, Li Ka Shing, Raja Saudi dan konco-konconya yang merupakan pelakon terhandal keluaran Freemason.

 

Posted by: | Posted on: November 28, 2015

ROTHSCHIL KETUA FREEMASON DAN ILUMINATI SEBAGAI AGEN DAJJAL

dalang-mh370
Rothschild adalah fitnah besar yang sentiasa diisyaratkan Rasulullah SAW dalam banyak hadith sebelum kemunculan Dajjal sebenar. Maka menjadi tanggungjawab kita sebagai umat Islam menyelidik dan mengambil tahu setiap peristiwa yang berlaku di atas dunia ini, apatah lagi apabila jutaan saudara Islam kita dibunuh dengan kejam di Timur Tengah.
Sangat jelas sekali bahawa Rothschild adalah keturunan yang dipilih oleh Dajjal bagi melaksanakan pelbagai bentuk fitnah dan kezaliman yang tidak terjangka oleh pemikiran manusia.
Bermula dari perniagaan berasaskan pinjaman kewangan dan riba, ia terus berkembang dalam masa singkat sehingga menguasai seluruh ekonomi dunia di bawah satu perancangan yang sangat teliti dan rahsia. Maka sudah jelas bahawa sejarah tidak semestinya kukuh dan betul setiap masa dan sejarah tidak memegang autoriti ‘kesahihan fakta’.
Dalam hal Rothschild ini membuktikan kenyataan-kenyataan para pakar sejarah antarabangsa yang memiliki pelbagai gelaran hebat dan nama besar tidak semestinya boleh dipercayai serta diterima bulat-bulat terhadap apa yang dikaji oleh mereka. Sekarang kita sedar, sebahagian pakar-pakar sejarah antarabangsa bertungkus-lumus mengeluarkan majalah-majalah sejarah yang baru dengan menyembunyikan segala tindak-tanduk Rothschild agar tidak dipelajari oleh pelajar-pelajar generasi baru di seluruh dunia.
Rothschild juga adalah keturunan yang menjalankan agenda-agenda perang, revolusi, penjajahan, perniagaan haram dan penindasan ekonomi yang mana semua gerak kerja itu tidak boleh lagi disekat kerana mereka jugalah yang menjadi tuan kepada ahli-ahli politik dunia (termasuk Malaysia) dan segala organisasi politik, ekonomi dan ketenteraan.
Ini membuktikan kemusnahan oleh Rothschild yang dikuasai Dajjal adalah hanya melalui satu jalan yang telah disabdakan Rasulullah SAW bahawa umat Islam kelak yang bakal dipimpin Imah Mahdi dan Nabi Isa akan berperang dengan tentera-tentera Yahudi (Illuminati-Freemason) yang dipimpin oleh Dajjal.

 

Posted by: | Posted on: November 28, 2015

FREEMASON, ILUMINATI DAN KAITANNYA DENGAN DAJJAL

malaysia-freemason
lluminati, Freemason dan Penyembah Syaitan BUKAN konspirasi. Terdapat DALIL NAS dari banyak hadis dan ayat Al Quran serta banyak FAKTA sejarah, sains dan semasa yang menyokong. Pembongkaran agenda Illuminati serta Dajjal Laknatullah boleh dijadikan dakwah akhir zaman yang menghadapi pelbagai krisis dan fitnah samada di peringkat global, negara dan individu.
Petanda-petanda kemunculan Dajjal dan kedatangan Imam Mahdi semuanya termaktub jelas dalam hadis-hadis sahih Rasulullah SAW sebagai peringatan dan persediaan buat umat akhir zaman. Tiada seorang manusia pun yang tidak terkait dengan perkara ini, apatah lagi bagi orang Islam lagi beriman kepada Allah samada mereka tahu atau tidak mahu ambil tahu.
Bagaimana hal Dajjal, Freemason dan Imam Mahdi boleh dijadikan dakwah?
PERTAMA : Kerana ianya adalah pesanan dari hadis Rasulullah saw.
KEDUA : Relevan dengan isu semasa akhir zaman.
KETIGA : Berkait dengan peristiwa tanda-tanda Kiamat.
TUJUAN : Menarik seberapa ramai orang kepada Islam dan Iman, dan untuk kesedaran umat Islam.
Posted by: | Posted on: November 22, 2015

HERBA KURUS BADAN

asamkunyit

maxresdefault

Ambil beberapa helai daun betik muda, setengah aun kunyit hidup, setengah sudu besar asam jawa dan setengah gelas air masak. Daun betik dan kunyit ditumbuk atau blend sehingga hancur. Campurkan sedikit demi sedikit air. Campuran tadi diperah dan ambil airnya sahaja. Asingkan air perahan tadi dalam gelas. Air perahan tadi, masukkan asam jawa, kacau sehingga sebati. Simpan air tadi dalam peti air dan minum tiap-tiap pagi sebelum sarapan. Insya-Allah badan akan kekal langsing.

Posted by: | Posted on: November 15, 2015

KHASIAT BUAH PINANG

khasiat-pokok-pinang-1

MENINGKATKAN GHAIRAN SEKS

Khasiat ini di ketahui karena di dalam pinang terkandung arekolin. Ambil satu biji buah pinang yang belum mengeras. Potong kecil-kecil kemudian kunyah dan makan. Cara lain, ambil satu biji buah pinang kemudian hancurkan dan rebus dalam dua gelas air. Tunggu sampai menjadi satu gelas. Keduanya memiliki khasiat yang sama.

MENGECUTKAN RAHIM

Biji pinang muda digunakan kaum wanita untuk mengecilkan rahim setelah melahirkan. Caranya masak buah pinang muda lalu airnya diminum hingga rahim kembali ke bentuk normal.

SAKIT PINGGANG

Ambil beberapa helai daun pinang. Tumbuk daun tersebut dan panaskan. Daun pinang yang telah ditumbuk ditampalkn di tempat yang sakit

RABUN MATA

Untuk mengobati rabun mata. Cukup dengan langsung dikunyah dan airnya ditelan.

MENGUAT GIGI DAN GUSI

Ambil beberapa biji buah pinang. Iris menjadi beberapa bagian, kemudian kunyah irisan tersebu